Loodgieter Noord-Scharwoude

Loodgieter in Noord-Scharwoude.

Bent u op zoek naar een loodgieter in Noord-Scharwoude? Dan bent u bij Helsloot Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van kwalitatieve installaties en reparaties voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om riolering, water, gas, dakwerk, of zink-, koper- en loodwerk, wij staan voor u klaar met onze vakkundige en betrouwbare service.

loodgieter-noord-scharwoude

Loodgieter - riolering

Een goede loodgieter is essentieel voor het functioneren van uw huis of bedrijf. Een loodgieter kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw sanitair, verwarming en ventilatie. Maar ook bij het aanleggen van nieuwe systemen of het renoveren van bestaande systemen. Een loodgieter kan u ook adviseren over de beste oplossingen voor uw situatie en wensen. Bij Helsloot Installatietechniek kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke service, waarbij wij altijd rekening houden met uw budget en planning.

Wij verzorgen alle soorten installaties en onderhoud van riolering, water en gas. Van het aanleggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude of beschadigde leidingen, het verhelpen van lekkages of verstoppingen, tot het installeren van sanitair, kranen, boilers, en cv-ketels. Wij werken volgens de geldende normen en voorschriften, en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en gereedschappen. Zo bent u verzekerd van een veilige en duurzame installatie.

Loodgieter - dakbedekking

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse dakwerken, zoals het plaatsen, renoveren of repareren van bitumen of EPDM dakbedekkingen. Bitumen is een veelgebruikt materiaal voor platte daken, dat bestand is tegen water, vuur, uv-straling, en temperatuurschommelingen. EPDM is een synthetisch rubber dat ook geschikt is voor platte daken, en dat een lange levensduur en een hoge elasticiteit heeft. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we de dakbedekking volledig verkleven en desgewenst zonder open vuur werken. Daarnaast kunnen we ook EPDM-toepassingen met een bitumen onderlaag aanbrengen, voor een extra stevige en nauwkeurige afwerking.

Ook hebben wij ruime ervaring in het leveren en monteren van zink-, koper- en loodwerk. Zink, koper en lood zijn metalen die al eeuwenlang gebruikt worden voor loodgieterswerk. Wij kunnen zowel functionele als decoratieve oplossingen bieden, die passen bij de stijl en de uitstraling van uw woning of pand. Wij werken met precisie en vakmanschap, en zorgen voor een optimale afwatering en bescherming van uw dak.
Bent u op zoek naar een goede en betaalbare loodgieter in omgeving Heerhugowaard? Neem dan contact op hieronder.

Neem Contact Op
loodgieter-helsloot

DIENSTEN BIJ HELSLOOT

Al meer dan tien jaar bieden wij u professionele diensten op het gebied van sanitair, riool, water, gas, zink, koper, dakwerken, airco, warmtepompen, cv en vloerverwarming. Wij zijn een klein bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit, netheid en klanttevredenheid.

water-heater
WARMTEPOMPEN

Onze diensten omvatten de installatie, het onderhoud en de reparatie van diverse soorten warmtepompen, waaronder lucht-water, water-water en bodem-water systemen. Met een team van gecertificeerde professionals zorgen wij voor een naadloze integratie van de warmtepomp in uw bestaande verwarmingssysteem.

gable
ZINK, KOPER & LOOD

Vertrouw op onze loodgieter expertise voor zinken goten, hemelwaterbuizen, afdekkappen, zinken roeven, en felsbekledingen. Of het nu gaat om functionele goten of esthetisch aantrekkelijke afwerkingen, wij bieden hoogwaardige oplossingen voor al uw zink-, koper- en loodwerk.

plumber
RIOLERING, WATER, GAS

We leveren complete oplossingen voor woonhuizen, kantoren en utiliteitsbouw. Van het aanleggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude of beschadigde leidingen, of het verhelpen van lekkages of verstoppingen. Wij bieden deskundige diensten die aan al uw behoeften voldoen.