ONZE DIENSTEN

Warmtepomp-Installatie-Helsloot-Installatie

Warmtepompen

Ontdek het comfort en de efficiëntie van onze warmtepompinstallaties! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en vakkundig monteren van hybride warmtepompen, die perfect samenwerken met zowel nieuwe als bestaande cv-ketels. Daarnaast bieden wij ook de installatie van All-electric warmtepompen aan, waarmee u volledig gasloos kunt genieten van duurzame verwarming. Maak de overstap naar milieuvriendelijke energiebronnen en vertrouw op onze expertise voor een warmtepompinstallatie die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

ZINK, KOPER & LOOD

Of het nu om een zinken goot, hemelwaterbuis, afdekkappen of een zinken roef of felsbekleding gaat u bent bij ons aan het goede adres.

IMG_0253

OVERIGE DIENSTEN

CV INSTALLATIES

U bent bij ons aan het juiste adres voor cv Wij kunnen kleine installatie tot grote installaties monteren. Of u nu een nieuwe cv ketel of radiatoren wenst wij kunnen het verzorgen.

SANITAIR

Wij kunnen voor u geheel naar wens sanitair leveren en monteren. Wij werken samen met meerdere showrooms waar vele merken sanitair beschikbaar zijn en mooie 3D impressies gemaakt kunnen worden.

 

RIOLERING, WATER, GAS

Wij leveren en monteren complete installaties, of het nu om een woonhuis, kantoor of utiliteitsbouw gaat. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het vervangen van de installatie of gedeeltes ervan.

AIRCO’S

Wij leveren en monteren airco installatie voor zowel koeling als verwarming. Zo kunt u met verwarmen besparen op de hoge gasprijs.

VLOERVERWARMING

U bent bij ons aan het juiste adres voor vloerverwarming installaties. Wij kunnen zowel kleine als grote vloerverwarming installaties bij u komen monteren.

DAKWERK

Ontdek de diverse mogelijkheden voor dakwerken die wij aanbieden, variërend van bitumen tot EPDM.

Voor bitumen dakbedekking verzorgen wij volledig verkleefde installaties, optioneel zonder gebruik van open vuur.

Onze EPDM-dakwerken omvatten het aanbrengen van een bitumen onderlaag, gevolgd door nauwkeurige verlijming van de EPDM. Kies voor betrouwbaarheid en vakmanschap bij al uw dakwerkbehoeften!