OVER ONS

Warmtepomp-installatie-door-Helsloot-

OVER ONS

Welkom bij Helsloot installatietechniek, waar vakmanschap en betrouwbaarheid samenkomen. Sinds 2013 zijn we uw toegewijde partner in sanitair, riool, water, gas, zink, koper, dakwerken, airco, warmtepompen, cv en vloerverwarming. Als een klein bedrijf koesteren we waarden als kwaliteit, netheid en klantgerichtheid.

Of het nu gaat om particuliere projecten of samenwerkingen met aannemersbedrijven, streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen. Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. Bij Helsloot installatietechniek staat uw tevredenheid centraal, en we kijken ernaar uit om uw installatiebehoeften met zorg en expertise te vervullen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoon op 0226-237109 of 06-40565464 of per e-mail op een info@helslootinstallatietechniek.nl. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw projectwensen te bespreken. Tot binnenkort!

ONZE DIENSTEN

Sinds 2013 zijn we uw toegewijde partner in sanitair, riool, water, gas, zink, koper, dakwerken, airco, warmtepompen, cv en vloerverwarming. Als een klein bedrijf koesteren we waarden als kwaliteit, netheid en klantgerichtheid.

water-heater
WARMTEPOMPEN

Wij leveren en monteren hybride warmtepompen in combinatie met een nieuwe of u huidige cv ketel. Daarnaast bieden wij ook de installatie van All-electric warmtepompen aan, waarmee u volledig gasloos kunt genieten van duurzame verwarming.

gable
ZINK, KOPER & LOOD

Of het nu om een zinken goot, hemelwaterbuis, afdekkappen of een zinken roef of felsbekleding gaat u bent bij ons aan het goede adres.

plumber
OVERIGE DIENSTEN

Naast dakwerk en warmtepompen kunt u bij ons ook terecht voor sanitair, gas, water, airco's, cv installaties en zink, koper en lood werkzaamheden.